Anna Knudsen | 19. DESEMBER 2022

Et innholdsrikt år oppsummert

Da er vi på enden av enda et år – faktisk Sommerfuglens femte driftsår. 2022 har vært både innholdsrikt, lærerikt, utfordrende og gøy!

Font
Font

HJEM          CASER           LESESTOFF          TJENESTER          KURS          OM OSS

Vi er stolte av å ha jobbet med en så fin bukett av kunder. Enten de trengte hjelp med ny grafisk profil, annonsering, ny nettside, nyhetsbrev, kundereferanse eller håndtering av sosiale medier har vi stått klare for å hjelpe. 

Det er umulig å trekke frem alt vi har jobbet med i år – og det er mer enn hva vi klarer å ramse opp her som fortjener oppmerksomhet. Men her er i alle fall noen høydepunkter:


Ny visuell profil

Starten av 2022 ble preget av nedstenging av Oslo (igjen). Vi benyttet anledningen til å utarbeide en ny grafisk profil og arrangerte workshops hvor alle sommerfuglene ga innspill til den visuelle identiteten. En ting var vi imidlertid helt klare på fra start: Vi ville beholde logoen som vi hadde blitt så glad i. Nettsiden skulle vi denne gangen lage i Vev, siden vi ønsket å benytte oss av en norsk startup. Dessuten vil jo henge med i tiden og fortsette å utvikle oss!

Les om hvordan vi utviklet vår nye visuelle profil.

Utviklet nettside i Vev for Publicis

Dette viste seg å være lurt, for i ettertid har vi fått flere Vev-oppdrag. Blant annet ble vi før sommeren kontaktet av Publicis, som er det nye navnet på sammenslåingen av Kitchen, MSL og Starcom. De skulle lage sin nye nettside i Vev, men slet med å frigjøre interne ressurser. Som et lite byrå, var det veldig gøy å få mulighet til å jobbe med en av de virkelig store. Vi har satt opp nettsiden, struktur og ja, rett og slett det meste. Publicis hadde selv illustrasjoner og bilder. Og er det én ting vi er spesielt stolte av, er det selve eksplosjonen av bokstaver på forsiden.

Ta en titt da vel: publicis.no

Trenger du hjelp med Vev.design i 2023? Ta kontakt!

Utviklet nettsider i WordPress for Neste Steg Norge og Aboard

Apropos nettsider, så gir vi oss ikke her. Vi har blant annet utviklet WordPress-nettsider for både Neste Steg Norge og Aboard, to virksomheter som på hver sin måte jobber med kompetanseheving. Neste Steg hjelper toppidrettsutøvere og veteraner å stake ut en ny retning for karrieren. Hos Aboard kan du bli et bedre styremedlem og bli kontaktet for nye relevante styreverv. Vi har registrert oss – gjør det du også!

Ny nettside i Wordpress som du enkelt kan oppdatere selv? Ta kontakt!

Annonsering for AntiBug

I en kald førjulstid kommer ull godt med. Og de siste 15 månedene har vi hatt gleden av å hjelpe Fjellulla (Antibug) med annonsering på sosiale medier. Fjellulla med AntiBug textile teknologi utvikler, designer og selger klær med merinoull og bambus som frastøter flått og insekter som for eksempel mygg. I tillegg til å jobbe med annonsering, har vi jobbet strategisk for å finne det rette budskapet som skapte engasjement og delinger. Dette året har vi tredoblet antall følgere og økt salg uten bruk av rabatter. Dette gjorde vi blant med å skrive en flott artikkel som satt sving i sakene og økte rekkevidden på alle annonser.

Et norsk flåtteventyr kan du lese her.

Vi hjelper deg med annonsering i sosiale medier!

Nettsidetekster for Birger N. Haug

I forbindelse med at Birger N. Haug skulle feire 75-årsjubileum med ny nettside, fikk vi gleden av å skrive om hele deres 75 år lange historie. Vi fikk tilgang til en tykk bok, full av gamle avisutklipp som utgangspunkt. Visste du at de blant annet var med på å etablere redningsselskapet Viking? I tillegg til historien, har vi språkvasket og gjort bruktbilvilkårene deres enklere å forstå og skrevet landingssider for bilene med mer. Alt startet med en workshop, hvor vi også skulle etablere Birger N. Haugs språkprofil.

Ta tak i bedriftens stemme og oppgrader tekster.

Innholdsproduksjon for CopyCat

Vi gikk inn i sommeren med et nytt og spennende samarbeid – denne gangen med CopyCat. CopyCat er en ledende leverandør av grafiske tjenester og har avdelinger over hele Østlandet. I anledning av at bedriften fylte 25 år, ønsket de å profesjonalisere nyhetsbrevet sitt (med 20 000 abonnenter) og komme skikkelig i gang med innhold på sosiale medier. 

I tillegg har vi hjulpet CopyCat med kundereferanser, stillingsannonser og brosjyre. Visste du at CopyCat stort sett kan lage nesten hva som helst innen print?

Les mer om hva vi har gjort for CopyCat i 2022.

Rekordresultater for Lorry


For femte år på rad har vi hjulpet Lorry med bilder, nyhetsbrev, sosiale medier og annonsering. Og igjen kan vi melde om knallsterke resultater – blant annet med et rekordhøyt antall julebord-bookinger. Tradisjonell mat i et vakkert utsmykket lokale og de gode samtalene finner du på Lorry. Og du? Du kan booke bord på lorry.no.

Vi kan hjelpe dere med full håndtering av sosiale medier, annonsering og nyhetsbrev

Kundereferanser og Gobi-stories for KickStart

Kundereferanser ved hjelp av ekte og troverdige videoer. Det er lov å bli litt starstruck når en får anledning til å jobbe med verdens beste skiløper – Martin Johnsrud Sundby. I deres nye selskap KickStart, skulle vi lage ekte og troverdige kundereferanser med noen av deres deltakere – både skriftlig og ved hjelp av video. I den anledningen benyttet vi oss av stående video-format, som Gobi-partner. Èn av deltakerne i Kickstart, Carl-Henrik, har blitt helt hekta på trening og fått en real livsstilsendring. 

Visste du at Gobi-stories også kan brukes til å selge mer på nett? Ved å forklare om produktet på nettsiden, i et ekte og troverdig format, kan du øke tilliten til produktet og selge mer. Som f.eks. hos nettbutikken for hudpleie – CosMed Beauty Shop som vi har produsert og satt opp Gobi-stories for.

Vi kan produsere og sette opp Gobi-stories.

Kundecaser


En av våre mest populære tjenester er kundecaser – og med god grunn! For det er gull verdt å fortelle gode historier med kunden i sentrum! Det gjør at kunden kan relatere bedre til produktene du selger, og det er dessuten mer troverdig når historien blir fortalt fra en annen kundes perspektiv.

Takk for i år – vi gleder oss til 2023


Vi kan si oss godt fornøyd med året som har gått og ser frem til et enda bedre år i 2023! Vi er åpne for nye oppdrag og nye utfordringer som alltid – så ta gjerne kontakt med oss. 

Nå skal Sommerfuglene straks hvile vingene en god uke – for å kunne fly enda høyere i 2023.

Personal computer, Hair, Plant, Laptop, Smile, Hearing

Ingrid Reigstad | 4. januar 2022

Mobile phone, Communication Device, Hand, Gesture, Finger

Mette Bruaas | 1. desember 2018

Mineral water, Smile, Table, Drinkware, Tableware, Bottle, Happy, Chair

Magnus Liøkel | 23. januar 2020

Videre lesning:

Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font

© 2022 - Sommerfuglen Media | Oslo

Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font