26. mars 2022 @ 09:00 – 16:00 – 7950kr
Kjølberggata 21, 0653 Oslo | Arrangert av Sommerfuglen Media

People in nature, Facial expression, Flash photography, Smile, Hairstyle, Plant, Human, Happy, Grass

Bli fotfulgt i sosiale medier

Har du tenkt deg på kun ett kurs i sosiale medier, kan du like gjerne melde deg på det som gir deg hele pakka. Her får du et heldagskurs med personlig oppfølging, nyhetsbrev og en rapport i etterkant.

Font
Font

HJEM          CASER           LESESTOFF          TJENESTER          KURS          OM OSS

Først holder vi et heldagskurs der vi tar for oss ulike aspekter ved sosiale medier. Vi begynner på scratch med grunnleggende prinsipper og de ulike kanalenes funksjoner og fordeler. Deretter lærer vi deg teknikker for hvordan du kan lage innhold som engasjerer følgerne – og hvordan du lager et enkelt og oversiktlig planverk. Det blir selvsagt også tid til spørsmål og personlig veiledning underveis.

Etter dette heldagskurset starter fotfølgingen. I løpet av et par måneder følger vi med på kanalene og innleggene dine. Hva gjør du riktig? Hva kan du gjøre bedre? Kanskje tekstene dine ikke treffer helt, eller kanskje du bruker feil hashtags? Eller kanskje du gjør du skikkelig bra, som du bør gjøre mer av! Det blir vår jobb å finne ut av.

Du vil i løpet av denne perioden motta tre nyhetsbrev der vi går dypere inn i noen relevante temaer. På den måten får du repetert og finslipt kunnskapene dine. Vi er selvsagt også åpne for spørsmål på e-post og telefon.

Fotfølgingen ender så i en rapport med nøkkeltall, tips og triks til hvordan du kan løfte kanalene dine enda et par hakk.

Dette vil stå i rapporten:

Rapporten blir skreddersydd for hver bedrift som deltar. Vi rapporterer kun om det som er relevant for deg. Men her er noe av det du kan forvente å få tilbakemeldinger på:


 • Bilder, design og video
 • Tekst (captions, bio, ev. nyhetsbrev, nettsider og blogginnlegg)
 • Hashtags og emojis
 • Linking og tagging
 • Konkurranser
 • Kundeservice


Vi kommer også til å presentere nøkkeltall som blant annet viser hvilke innlegg som treffer best og hvilke målgrupper som engasjeres mest.

Agenda på kursdagen:

 • 09.00–10.00: Innføring i de ulike kanalene (Facebook, Instagram og LinkedIn)
 • 10.00–11.30: Hvordan lage strategi og planverk til dine kanaler
 • 11.30–12.00: Lunsj (gratis!)
 • 12.00–14.00: Slik finner du idéer og lager innhold som engasjerer
 • 14.00–16.00: Workshop med personlig veiledning


Passer for: Gründere, daglig ledere og markedsansvarlige med lite kjennskap til sosiale medier, eller for de som trenger en dose nye idéer og ny inspirasjon.

Pris: 7 950 kr per person (ta med en kollega og få 50 % avslag på deltaker nr. 2)

“Kurset gav en faglig og god innføring i bruk av sosiale medier med hovedfokus på Instagram og Facebook. Mange gode verktøy og tips som vi tar med oss videre til workshop og i vårt videre arbeid. Kurset anbefales!” – Jørn Tore Persen, Ølakademiet

Er det noe du lurer på i forbindelse med kurset, må du bare ta kontakt med oss!

Påmelding:

Send en mail til anna@sommerfuglen.no med navn, bedrift, antall deltagere og eventuelle andre beskjeder, for å melde deg på.

Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font

© 2023 - Sommerfuglen Media | Oslo

Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font