Arm, Workwear, Sleeve, Gesture

Historier som inspirerer til endring

Kickstart trengte hjelp til få fram at konseptet passer for alle som ønsker livsstilsendring – uansett form og alder.

Font
Font

HJEM          CASER           LESESTOFF          TJENESTER          KURS          OM OSS

Kunde gjennom vår samarbeidspartner Graphiq

Alle foto: Kickstart

Alle tenker ulikt

Utfordring

Kickstart er et livstilsendringskonsept utviklet og drevet av skilegenden Martin Johnsrud Sundby og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm. Sammen med resten av Kickstart-teamet hjelper de deltakere som av ulike grunner har behov for å endre livsstil. Hver enkelt deltaker får et skreddersydd trenings- og kostholdsprogram basert på helsescreening, aktivitetsnivå og målsetning, og får tett individuell oppfølging hele veien. 


Programmet passer for alle, det spiller ingen rolle om du har vært en sofagris hele ditt liv eller har masse treningserfaring. På hjemmesiden kom ikke dette godt nok fram – og derfor ble vi koblet på.

Kickstart ville synliggjøre at det ikke bare er unge, spreke mennesker som deltar i programmet, men folk i alle aldre og med ulike fysiske forutsetninger. I tillegg var det viktig å synliggjøre at selv om Kickstart er et konsept som krever mye av deltakerne både med tanke på trening og kosthold, er det fullt mulig å kombinere det med et vanlig liv.

Innsikt

Smile, Font

Alle tenker ulikt

Strategi & Løsning

For mange kan det å melde seg på et treningsopplegg som Kickstart være langt ut av komfortsonen. Derfor ville vi inspirere, ufarliggjøre og motivere ved å fortelle gode kundehistorier. 


Vi intervjuet to deltakere som hadde vært med en stund – Carl Henrik og Nina. Begge fortalte at de hadde fått et nytt liv med en sprekere kropp, mer energi, bedre humør og sunne kostholdsvaner etter at de ble med på Kickstart, for ikke å snakke om mange nye venner takket være fellestreningene.

Disse samtalene ble til kundecaser som nå ligger på nettsiden til Kickstart. Sjekk ut de inspirerende historiene til Carl Henrik og Nina.


I tillegg snakket vi med trener Martin Johnsrud Sundby og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramms om konseptet og hva man kan forvente som deltaker med tanke på både trening og kosthold. Nysgjerrig på hva de sa? Intervjuene med Martin og Anette kan du lese her og her


Som et supplement til artiklene lagde vi små videosnutter – Gobi stories – av intervjuene med Carl Henrik og Nina. Gobi gjør det mulig å skippe til neste kapittel så leseren kan navigere seg bedre gjennom videoen, og får frem budskapet til Kickstart-deltakerne på en personlig og direkte måte. 


Nå kan alle som er nysgjerrige på Kickstart bli enda bedre kjent med konseptet og ikke minst menneskene bak – og forhåpentligvis bestemme seg for å bli med på reisen!


Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font

© 2023 - Sommerfuglen Media | Oslo

Sommerfuglen Media

Material property, Black, Font