fbpx

Hei, vi er Sommerfuglen!

Og du er sannsynligvis en daglig leder eller markedssjef med bedre ting å gjøre enn å fikle med sosiale medier. 

I så fall har du havnet hos rett byrå. 

Sosiale medier er nemlig lekegrinda vår! Der kan vi gjøre ganske mye kult. Men om vi skal koke jobben vår ned til noen ord, handler den om å gjøre bedriften eller merkevaren din godt likt. 

Og da snakker vi ikke om å få folk til å like før de skroller videre. Men om å få dem til å smile, huske og fortelle til andre – for så å komme tilbake.

Forhåpentligvis legger de også igjen nok penger til at du kan fortsette å ha oss i lekegrinda di. Det skal jo lønne seg i lengden dette her.

Både for deg og for oss.

Sommerfuglene

Anna Knudsen

Anna Knudsen

Kreativ leder og grunnlegger
Henrik Rønnes

Henrik Rønnes

Daglig leder
Magnus Liøkel

Magnus Liøkel

Tekstforfatter
Mette Bruaas

Mette Bruaas

Prosjektleder og annonseringsrådgiver
Janinti Tellefsen

Janinti Tellefsen

Innholdsprodusent
Deg?

Deg?

Send oss gjerne en åpen søknad!

Det starter i det små

Og det gjorde vi også. I begynnelsen var Sommerfuglen bare en larve. Et sideprosjekt grunnleggeren vår, Anna, puslet med på kveldstid.

Idéen fikk hun etter å ha skaffet sin egendesignede almanakk 15 000 følgere på Instagram på kort tid. Samtidig som hun så at flere små bedrifter – uten det store markedsbudsjettet – strevde med holde koken på sosiale medier. 

Kanskje hun kunne hjelpe?

Anna viste at sosiale medier ikke trenger å være så vanskelig. Med enkle strategier og godt innhold fikk hun fart på sakene uten å ta for mye av kaka til kundene. Det likte dem.

Oppdragene og kundene ble flere, og Sommerfuglen måtte formere seg raskt for å holde følge.

I dag består svermen vår av fem fastflyvende – pluss noen frittflaksende. Alle med ulik bakgrunn, men med samme mål:

Å gjøre kundene godt likt.

Tre ord som beskriver oss

NYSGJERRIGE 

________________

Sommerfuglen er nysgjerrig av natur. Vi synes det er artig å pirke borti og dykke nedi, om det så er i faget vårt eller bedriften din. Det er ikke for å plage deg, men for å gjøre en best mulig jobb.

     FORDOMSFRIE 

       __________________

Vi vet hvordan det er å brygge på en idé – og hvor vanskelig det kan være å presentere den. Hos oss blir du møtt med åpne vinger uansett hvor vill idéen din måtte være. Hvem vet, kanskje sitter du på løsningen over alle løsninger.

INVESTERTE 

________________

Vi kan takke de første kundene våre for at Sommerfuglen finnes. På samme måte ønsker vi å hjelpe andre som er nye og små. Skal man opp og fram her i verden, må man satse. Skal vi hoppe sammen? 

Send oss en melding. Vi svarer så fort vi kan!