Sommerfuglen Media

Vi i Sommerfuglen Media vet at sosiale medier krever mye; både av tid, kunnskap, kreativitet og kompetanse. Likevel digger vi sosiale medier og bruker masse tid på å utforske, teste og optimalisere våre metoder og verktøy. Man må være på for å følge med på all utvikling, nye algoritmer og nye verktøy – OG VI ER PÅ!

Sommerfuglen Media hjelper dere med å finne deres unike stemme og profil på sosiale medier, slik at dere lette kan konvertere følgere og likes om til kunder. Vi hjelper dere også med å produsere innhold, som engasjerer publikum med relevant innhold.

Om du driver du for deg selv eller om dere er en liten bedrift, kan det være utfordrende å finne sin stemme på sosiale medier. Kanskje legger dere ut et bilde på Instagram, litt sånn spontant, uten å tenke gjennom hvilken beskjed bildet gir publikum, kun fordi dere har hørt at det er lurt å være på Instagram også. En ting er sikkert – Ja, det er lurt å være tilstede på Instagram, om du gjør det ordentlig. Da kan du nå ut til mange potensielle kunder. Legger dere derimot ut «halvveis»-bilder, sender dere ikke ut et godt budskap om bedriften til potensielle kunder. Skal du være tilstede på Instagram, vær tilstede, legg ned litt innsats, eller la vær. PS: Vi kan hjelpe dere til å lykkes!