fbpx

Vi løfter små bedrifter opp og fram. Først og fremst gjennom sosiale medier. I bunn og grunn fordi vi tror på dem.

Det skjer mye forskjellig her i Sommerfuglen. Alt fra grafisk designing og tekstforfatting til rådgiving og kursing. Vi kunne skrevet side opp og side ned om hva vi driver med til daglig. Men om vi skal koke oss selv ned til noen få ord, går jobben vår ut på å fortelle historier som ikke scrolles forbi. Helst på en slik måte at bedriften din huskes i morgen – og tar seg bedre ut enn i går.

Vi er deg på en god dag, kan du si.

Sommerfuglene

Anna Knudsen

Anna Knudsen

Kreativ leder og grunnlegger
Henrik Rønnes

Henrik Rønnes

Daglig leder
Magnus Liøkel

Magnus Liøkel

Tekstforfatter
Mette Bruaas

Mette Bruaas

Innholdsprodusent
Janinti Tellefsen

Janinti Tellefsen

Art Director
Deg?

Deg?

Send oss gjerne en åpen søknad!

Det starter i det små

Og det gjorde vi også. I begynnelsen var Sommerfuglen bare en larve. Et sideprosjekt som grunnleggeren vår, Anna, puslet med på kveldstid. Idéen kom etter at hun plutselig hadde skaffet sin egendesignede almanakk 15 000 følgere på Instagram. Samtidig så hun at flere små og mellomstore bedrifter – uten det store markedsbudsjettet – sleit med holde koken på sosiale medier. 

Kanskje hun kunne hjelpe?

Anna viste at sosiale medier ikke trenger å være så vanskelig – så lenge man gjør det riktig. Med en gjennomtenkt strategi og godt innhold fikk hun fart på sakene uten å ta for mye av kaka. 

Det likte folk. Oppdragene strømmet på, og Sommerfuglen måtte forlate kokongen uten helt å vite om vingene fungerte. Men takket være god magefølelse, litt flaks og noen tilfeldigheter holdt den seg i lufta. Og i løpet av bare ett år formerte den seg flere ganger. 

I dag teller vi fem fastflyvende – pluss noen frittflaksende. Ikke den største svermen, akkurat. Eller den mest kjente. Noe som betyr at vi må jobbe litt hardere og lære litt fortere. Ikke at kundene våre klager av den grunn.

Tre ord som beskriver oss

NYSGJERRIGE 

________________

Sommerfuglen er nysgjerrig av natur. Vi synes det er artig å pirke borti og dykke nedi, om det så er i faget vårt eller bedriften din. Det er altså ikke for å plage deg, men for å gjøre en best mulig jobb.

     FORDOMSFRIE 

       __________________

Vi vet hvordan det er å brygge på en idé – og hvor vanskelig det kan være å presentere den. Hos oss kan du være sikker på at du blir møtt med åpne vinger uansett hvor vill idéen din måtte være. Hvem vet, kanskje sitter du på løsningen over alle løsninger.

INVESTERTE 

________________

Skal man satse på noe nytt og ukjent, må man faktisk satse. Selv kan vi takke de første kundene våre for at Sommerfuglen i det hele tatt kom seg opp i lufta. På samme måte ønsker vi å hjelpe de små. Skal man opp og fram her i verden, holder det ikke med halvhjerta innsats. Man må gå all inn. 

Vil du bli en sommerfugl? Vi er alltid på utkikk etter flinke folk!